Ook dit jaar hebben we weer een heerlijke vakantie geboekt in NL. Vooral om alle risico's uit te sluiten van lange wachtrijen op het vliegveld en eventuele vouchers, mocht de ellende weer opnieuw beginnen. Helaas was Bruno niet welkom, achteraf maar goed ook gezien de ruimte in het huisje en de warmte. Bruno was al ruim op tijd aangemeld om zijn vakantie te vieren tussen vele vriendjes in het Pension Happy Valley in Liempde. Charlie de kat, wordt altijd heel goed verzorgd door Oma. Aangezien Charlie al twee weken van slag is als er maar een meubel verplaatst is, laten we hem het liefste thuis in zijn eigen veilige omgeving.

Twee weken moesten we ze missen. Gelukkig plaatst het pension regelmatig filmpjes op Facebook:

Een hele grote groep honden op het grote veld die heerlijk natgespoten aan het spelen waren. Oma hield ons regelmatig op de hoogte van Charlie. Die iedere keer miauwend voor de deur stond als hij Oma hoorde.

 Na onze vakantie hebben we Bruno natuurlijk zo snel mogelijk opgehaald. Hij was nog eigenlijk druk bezig met een andere hond in zijn gang, voordat hij pas zag dat ik er stond. Maar toen hij het door het was er geen redden meer aan, lekker lomp en onbezonnen naar je toe rennen.

Thuis heeft hij de hele middag niet veel meer gedaan. Het lijkt er wel op dat hij het ook wel fijn vond om rust te hebben. Geen honden heel de dag om hem heen. Helaas moest hij zijn aandacht wel delen met Charlie 😉 . Ook de dag erna was hij heel erg mat, ook tijdens zijn wandelingen deze dagen was hij opvallend rustig en relaxt tegen andere honden. Waarschijnlijk zal dit komende dagen wel toenemen.

Charlie

Zoals gezegd is Charlie wel thuisgebleven. Gewoon om het beestje niet teveel stress te gunnen. Het leuke is altijd dat hij als we thuis zijn net doet alsof het hem allemaal niet uitmaakt, met de uitstraling: “ik doe me eigen ding”. Echter merken we na een vakantie dat hij zeker wel blij is dat we thuis zijn. Hij ging nu heerlijk op schoot liggen, wat hij eigenlijk alleen doet in de winter. Ook hadden we voor het eerst sinds onze verhuizing het piepende geluid van een prooi, terwijl de schemering was ingevallen. Charlie wilde (denken we) zijn baasjes bedanken met een muis. Iets wat hij al niet meer gedaan heeft sinds onze verhuizing. 🙂

Al met al is alle rust weer heerlijk hersteld. We kunnen het nu nog een weekje goedmaken, voordat we weer echt in onze dagelijkse routine zitten.

Tot de volgende keer!!