Alle lezers en volgers van Bruno: The Choco Brown Bruno, we wensen jullie een geweldig nieuw jaar en de beste wensen voor 2023.

Brunoblog.nl was een beetje achtergesteld aan de instagram pagina van Bruno. Vandaar dat we in het nieuwe jaar begonnen zijn met een frisse look. Hopelijk bevalt deze nieuwe look. Nieuw is dat we nu ook de instagram post als WordPress post zullen aanbieden op de site. Hierdoor blijven beide omgevingen voorzien van het laatste nieuws en avonturen van Bruno. Ik hoop dat jullie dit jaar nog meer kunnen genieten op de website van BrunoBlog.nl! Wij gaan gewoon vrolijk door met onze belevingen te beschrijven. Dit zal gebeuren aan de hand van Blogs en de zogenoemde puppyblogs. Dit zijn de kleine verhaaltjes bij een instagram foto. Hierdoor lees je vanaf nu ook alles op deze site.

Ook is het dierennieuws gebleven, aangezien we ook wat extra’s wilden aanbieden op deze site. Het is nieuws dat we verzamelen dmv RSS feeds van andere nieuws sites. Als je erop klikt kom je ook op die sites uit.

Nogemaals de beste wensen en hopelijk genieten jullie ook in het nieuwe jaar van onze belevingen!

De poot erop van Bruno!