Het is al een aantal maanden geleden, het einde van de zomer periode en dus ook de tijd dat de buitenzwembaden dichtgaan voor onderhoud. Van deze gelegenheid maken veel zwembaden gebruik om hondenliefhebbers de kans te geven om een keer met hun hond te komen zwemmen in een echt zwembad.

Op 25 september zijn we dan ook heerlijk gaan zwemmen met Bruno en Toby, de Amerikaanse Bulldog (zie link onderaan, voor zijn Insta) Vorig jaar zijn we in Eindhoven geweest. Helaas besloot de gemeente geen vergunning af te geven voor een herhaling van 2021. Hierom werden we genoodzaakt om het wat verder op te zoeken. Aangezien Toby in Kaatsheuvel woont, zijn we dus beland in Tilburg, Het is een heerlijk knus zwembad waar de hinden mogen zwemmen. Helaas voor de kinderen was het water erg koud. Zij waren er dan ook al snel klaar mee en besloten zich op het veld te vermaken met alle honden.

Toby en Bruno niet, zij waren in hun element en genoten van alle speelgoedjes, ook die van de andere aanwezige honden. Daarna konden ze nog heerlijk rennen op de weide. Het was al met al weer een hele leuke middag en zeer uitputtend. Bruno heeft daarna heerlijk liggen snurken

Hieronder een sfeerimpressie van de dag. Toby en Bruno komen voorbij. Toby zelfs in Close-up 😉 

Volg ook het account van Toby, dat zou hij erg leuk vinden!! Klik op het plaatje voor zijn pagina!